SIP-Benchmark III was a project of the Digital Opportunities Foundation in 2009 - 2017.
This website is no longer updated. Okay

Preguntes més freqüents

Per què SIP-Bench no té una llista de top 10?

Progenitors diferents tenen necessitats diferents, de manera que recomanen que els pares i mares prenguin les seves pròpies decisions sobre la base de les necessitats especials: per a uns, una funcionalitat especial pot ser una necessitat indispensable, per a altres, seria fonamental comptar amb una eina amb una interfície en un idioma determinat. Per a una cerca avançada, aneu a Recerca d’una eina.

He trobat una gran eina d’espionatge a la xarxa per monitoritzar l’activitat en línia del meu fill. Per què no s’ha treballat al SIP-Bench?

En les nostres activitats, estem plenament compromesos a respectar els drets dels infants. Els més rellevants són el dret a la privadesa i el dret a la informació. És per això que també destaquem la importància de la comunicació entre els progenitors i els menors i encoratgem els pares i mares a ser totalment transparents a l’hora de triar i installar una eina de control parental. El principi subjacent de SIP-Bench és de no treballar eines d’espionatge. Els nostres experts avaluen eines que poden millorar la seguretat dels infants, però no violar-ne la privadesa.

Per què hi ha tantes eines dolentes a la taula de resultats?

Hem provat les principals eines disponibles al mercat i no n’hem trobat cap de perfecta o molt bona. En general, les eines no funcionen molt bé. De tota manera, són útils i proporcionen una protecció fins a un cert punt.

Per què s’han provat un munt d’eines produïdes per empreses dels Estats Units, mentre que el projecte està dirigit principalment als progenitors de la UE?

El criteri principal per triar l’eina per a les nostres proves és que són àmpliament disponibles dins de la UE. De fet, poden ser produïdes als EUA, però si els pares i mares europeus poden comprar-les fàcilment, les incloem a les nostres avaluacions.


Funded by
Logo: EUEuropean Commission


Partners:
Cybion Online Business Intelligence

Stiftung Digitale Chancen

coordinated by:
Innova - Technology Transfer and ValorisationFind us on
Find us on facebook Follow us on twitter